Ibland får man

Glass till frukost, vad säger ni om det? Haha! Bäst att äta upp resterna från helgens grekbesök.. 😉 Jag får trösta mig med detta eftersom jag gick upp 07 i morse helt i onödan. Enligt mina virriga beräkningar så skulle jag haft tvättstugan klockan 07 – 13 i dag, men jag tog fel på dag. Jag har den inte förrän i morgon… Så ja, nu sitter jag här och smäller i mig glass, sprutgrädde och cola/chokladsås. Den ni!

Anyway, nu sitter jag med min guldmask över hela ansiktet och ska strax inta duschen. Sen ska jag ut till stallet och göra alla sysslor innan det är dags för Oprah att skos. Efter det måste jag förbi affären och handla lite smått och gott. Sen hoppas jag kunna hinna se Det Stora Hoppet innan jobbet kallar!

Mer spännande än så blir inte min dag!

LIN_6945

LIN_6946

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title