Gulhästen fick nya skor

Oprah skötte sig bra under skoningen i dag! Faktiskt! Hon brukar bli lite full-i-fan när tiden tickar och stubinen brunnit ut, haha… Men nej, hon höll sig i skinnet. Man kan nog säga att hon blev lite avundsjuk på hovslagarens nya valp.. Alla ville mysa med den, då visade Oprah en annan sida av sig själv till hovslagaren. Haha! Hon ”myste” med min hovslagare. Kelade med huvudet, pillade i håret och la hela huvudet över hennes rygg när hon stod framför, hahahahaha… Oprah, Oprah… Hon är så himla tydligt!

Men allvarligt, hur söt är inte valpen??? Det var jättesvårt att få en bra bild på henne för hon var inte stilla en sekund.

LIN_7100

LIN_7103

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title