Mammas älskling

OPRAH VAR SÅ OFÖRSKÄMT FIN I DAG! Ååååh, hon har aldrig känts så tidigare. Det var som att sitta på en mjuk Geniki. Extreeeeemt känslig, extreeeeeemt lätt i handen och extreeeeemt stadig och extreeeeemt pigg. Hahahaha, och det är precis så här som jag vill ha det. Men jag trodde faktiskt inte att det var kapabelt på Oprah. Men nu vet jag att det går… Jag älskar när hästarna blir så här, nackdelen är bara den att man själv måste vara extreeeeeeemt stabil och finkänslig. Annars floppar man hela känslan.

Jag kommer leva på detta ridpass länge. Fy tusan vad fin och pigg hon var. Hon kändes överlycklig, även jag.

Btw, jag har fått bort det krossade UV-filtret på kameran nu. Tack vare en stark man och en kniv, haha… Så nu kan jag äntligen bjuda på lite bilder!

LIN_7057

LIN_7020

LIN_7060

LIN_7066

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title