Hudvård

Jag har fått en del frågor gällande hudvård… Många undrar vilka hudvårdsprodukter jag använder mig av. Och jag har fått prova mig fram i flera år, men nu har jag hittat de produkter som fungerar bäst på mig och för min hy.

Jag har ingen ”problemhy”. Utan min hy är ganska så bra från start, men när jag väl får en finne, då sätter den sig mitt i pannan eller mitt på näsan… Såklart… Men men, jag har testat de omtalade märken som Proactive och Cetaphil. Men Proactive gav mig finnar… Och Cetaphil rengjorde inte min hy ordentligt. Men nu kör jag på en rengöringsskumm från L300. L300 Intensive Moisture Clearing Mousse rengör milt, återfuktar och lugnar huden. Den finns HÄR.

När jag rengjort huden så smörjer jag in med antingen en kräm från GlamGlow eller en kräm från Nivea. Jag varierar! Krämen från GlamGlow heter DreamDuo Overnight Transformering Treatment. Den ger både plumping till huden och återfuktar. Ni hittar den HÄR. Den från Nivea heter Soft. Nivea Soft Moisturizing Cream har en formula med jojobaolja som tillför huden näring och vitamin E som skyddar hudens naturliga struktur. Ni hittar den HÄR. Det är en väldigt stor prisskillnad på dem, så jag gillar att kombinera. Använder den från GlamGlow tre dagar i veckan kanske, och den från Nivea fyra.

Förutom detta så använder jag en ansiktmask ca 2 gånger i veckan. Och det är inte vilken ansiktsmask som helst… Utan det är den med 24 karats guld från Peter Thoma… Alltså det är den bästa ansiktsmasken som jag någonsin testat! Kommer ALDRIG byta ut den! Min hy har blivit skinande sedan jag började använda den. Och ja, den kostar lite. Men den är otroooooligt dryg! Den finns HÄR.

Utöver detta så tvättar jag och smörjer in min hy två gånger om dagen. Morgon och kväll. Hoppas det gav er svar på funderingarna! 😀

LIN_6998

LIN_7000

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title