Kristallampor

Vad tycker ni om mina lampor???? Jag köpte fem stycken ur denna serie. Två små, två mellan och en stor. De två mellanstora sitter nu i hallen och i sovrummet. Den stora kommer sitta i vardagsrummet och de två små ska sitta i köket samt i min ”walk-in closet”. Dock väntar jag på den stora och de små, de har inte kommit än… Men nu har jag i alla fall ljus i hallen och i sovrummet om kvällarna, hahaha! Det tar sig! 😉

LIN_6720

LIN_6724

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title