Ett år närmare döden

Det är såååå inte kul att fylla år längre. Det är såååå inte kul att bli äldre. Men nu är jag här, 24 år gammal. Nästa år blir jag 25, och då närmare 30 än 20… Haha, fyyyy! Jag hatar det! Jag vill förbli ung hela livet… :( Men men, livet är grymt! I dag fick Oprah ta det lugnt. Och i morgon drar vi ut på en tur. På onsdag får hon sedan nya skor, vilket är behövligt. Hovarna växer så dem knakar trots att hon bara går sex veckor emellan! Det ska bli spännande att se om hovarna ändrar sig sen när jag bytt om helt till Primero Total… Hoppas inte, blir dyrt att sko varje månad, hahahahaha!

LIN_6925_edited-1

blogstats trackingpixel
Comments 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title