Fullspäckad helg med dalmasen

Shit vilken helg det har varit! Dalmasen Danai har nu begett sig hemåt efter några fullspäckade dagar… I fredags inleddes helgen med vin, pizza och tårta. Då även tillsammans med Alvina! I går red vi ut på ett par hästar(varav Oprah, såklart), shoppade loss hos Sharpman och avslutade kvällen med en tripp till Linköping. Vi var hos mina vänner på Studio S. Jag fyllde i min ros på handen, bland annat. Sedan kom jag och Danai på(efter ett par glas vin under fredagkvällen) att vi skulle tatuera in varsin enhörning… Så ja, sagt och gjort. Nu har jag en enhörning rätt på foten. Och FASEN vad ont det gjorde!! Nu är jag ändå härdad, med tatueringar över armarna, halsen, händer, revben och bröstben. Men mitt på foten var nog det värsta stället någonsin, faktiskt. Tack och lov att den var liten, hahahaha! Hur som helst så kom vi därifrån sent, så vi hann inte med så mycket mer än att åka hem och lägga oss.

I dag inleddes allt med utsläpp av hästar, lampuppsättning(ja, nu har jag i alla fall två lampor), ridning av Oprah, samt en sväng till Yoump.

Det har varit sååååå kul att ha Danai här! Vilken härlig människa hon är! Och det är så skönt att kunna prata häst med en människa som har en snarlik tankegång. Samt som är öppen för förändring, analysering och diskussion när det gäller grejer som skiljer oss åt. Det är jättekul! Jag avskyr att prata med människor som bara tycker att ”sitt” sätt är det ”enda rätta”. Då kommer man ingenstans… Så det är därför jag gillar Danai, vi är så lika när det gäller nyfikenhet och viljan att alltid bli bättre!

Hon fick även rida gulis i dag. Oprah är ganska känslig när det kommer till nya ryttare, så till en början såg hon ut som ett frågetecken, haha! Men sen såg det jättefint ut! Hur kul som helst att se! 😀

Oprah känns väldigt balanserad i galoppen nu, vilket är jätteskönt. Jag brukar släppa innertygeln helt emellanåt för att dubbelkolla hur det står till med lösgjordheten och balansen – samt för att på så sätt även ge hennes inre bakben största möjliga inbjudan till att trampa på, och även vinkla hasen. Det fungerar toppen på henne, och hennes långa bakben! :) Oprah är ju byggd i nedförsbacke, samt har väldigt långa och framförallt raka bakben.

LIN_6818

LIN_6851

LIN_6879

LIN_6900

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title