Lördag med greken

Kvällen i går blev sååååå mysig! Jag, Danai och Alvina gjorde pizzor och Alvina gav mig en tidig födelsedagstårta. Mycket fin, mycket fin… HAHAHAHAHAH! Mina vänner alltså, vad skulle jag göra utan dem? Haha! Hur som helst, i dag har jag och Danai hunnit rida ut. Jag på Oprah och hon på Melina. Det gick toppen men Danai fick åka med på lite turer, hahahaaha! 😉 Nu håller vi på att göras oss i ordning för en sväng till Sharpman. Sen ska hästarna släppas in och efter det drar vi till Studio S i Linköping. Jag ska fylla i min ros på handen. Jag och Danai tänkte även göra en roliga tatuering ihop, hahaha! Ni kommer få se sen… Sen får vi väl se om Danai gör något mer! Det hade varit kul!

Som avslut på kvällen får det bli restaurang – awesome!

IMG_2178Fin tårta va? Hahahahahahha…

IMG_2180

IMG_2193

IMG_2197

blogstats trackingpixel
Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title