Friyayyyyy

Da-da-daaaaaaaammmmm! För en dag sedan var det måndag, nu är det fredag och snar helg! Åtminstone så känns det som så, veckorna går läskigt fort… Men hur som helst, i dag står det jobb fram till klockan 16 på schemat. Sen är det stallet som gäller innan jag åker in till Motala för att uträtta lite ärenden och hämta upp Danai. Kvällen kommer tillbringas hos mig. Vi ska bara ha det lite mysigt! Min kompis Alvina kommer även över, så det blir jättekul! I morgon å andra sidan, då är det fulla muggar som gäller! 😉

Vi hörs senare guys!

Linnstrelin-9Foto: Johanna Blixbo

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title