Wooooops…

Det är ju inte konstigt att mina bilder upplevts lite ”halvdassiga” under de senaste dagarna… Jag upptäckte nämligen detta i går, haha! Turligt nog verkar det bara vara UV-filtret som fått ta stryk. Men jag vet inte om linsen klarat sig än… Jag har nämligen inte lyckats skruva bort filtret! Sitter som sten! Vilket håll skruvar man ens åt, hahahahaha? Får försöka få upp det med en tång eller dylikt…

Tills att jag fått bort UV-filtret så får jag använda mitt stora objektiv. Osmidigt, men det är också bra, haha!

img_2155.jpg

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title