Spökryttaren

…det är jag det. Jag och Oprah red runt i den bläcksvarta skogen förut. Det enda som lyste upp på himlen ovanför trädtopparna var fullmånen. Hahahaha, som taget ur en skräckfilm… Men det var faktiskt väldigt mysigt. I dag skrittade vi bara ut, barbacka, med ett varmt täcket och med lite musik på låg volym i mobilen. Oprah var nöjd, jag var nöjd. Men visst, det cirkulerade lite konstiga fantasier i huvudet. Jag kollade bakom oss med jämna mellanrum för att se så att ingen förföljde oss, haha!

Hur som helst, i morgon får hon vila. Och jag ska försöka få bort UV-filtret så att jag kan ta bilder med min kamera igen. Men alltså, filtret sitter som berget! Får testa att bända upp det med en polygrip i morgon…

img_2167.jpgHur mysigt????

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title