Amerikanska plättar – med Barebells

Jag gjorde några riktigt smarriga plättar i går! Och ja, jag brukar göra dessa, men även lägga till blåbär i smeten. Det blir sååååå gott! Dock skippade jag blåbären i går och bytte även ut mjölken mot protein milkshake från Barebells… Mitt uppe i ”matlagningen” kom jag nämligen på att jag inte hade någon mjölk. Då fick jag ta det som fanns till hands – Barebells underbara proteinmilkshake med vaniljsmak.

Det doftade vanilj i hela köket kan jag lova, hahahahaha! Men åååååh, så gott det blev! Och några önskade faktiskt recept när jag la ut plättarna på snapchat. Så här kommer mitt lilla ihopplock!

1 ägg
2,5 dl Barebells Milkshake Vanilla
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 msk socker
1 tsk salt
1 msk vaniljsocker
2 msk smör

Gör så här:
1. Vispa ihop ägg och milkshake i en bunke.
2. Smält smöret och häll i bunken(går även bra med kallt flytande margarin).
3. Blanda de torra ingredienserna för sig och blanda sedan ner dem i milkshakeblandningen.
4. Stek små plättar i smör eller neutral olja.

Vill ni så har Barebells en hasselnötskräm med extra protein. Den är supergod! Annars finns självklart Nutella, hihi!

LIN_6696

LIN_6708

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title