”Hoppning” med Oprah

I kväll har vi äntligen fått skutta över lite småhinder igen. Jag och Oprah får klara oss på  egen hand under ett par veckor då vår tränare är i väg på semester. Så vi kör på, väldigt simpelt. I dag rullade vi bara på över småhinder med fokus på att hon skulle ligga kvar och vänta. Något som hon skötte alldeles utmärkt! Hon kändes väldigt balanserad och lydig. Det bådar gott för den närmaste framtiden! :) Tyvärr har jag inget internet i lägenheten än, så kvalitén på filmen suger då jag laddade upp den via min mobil. Men jag har ett litet klipp med bättre kvalité på min instagram. Dock är denna film längre.

Hur som helst, hon kändes bra och skötte sig jättebra på hinder. Det ska bli så kul att få sätta lite tryck i henne sen samt styra upp mot större hinder. Iiii, längtar! 😀

blogstats trackingpixel
Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title