Skratta inte

Tisdag för all del. Tisdagen innebär nämligen jobb, sedan fransar och en uteritt på min gula skönhet som avslut. Dagen kan knappt bli bättre! En tupplur mitt på dagen! 😉 För ja, jag somnar alltid när jag får mina fransar fixade, haha… Mitt liv går i ett så högt tempo så när jag väl får ligga stilla, då somnar jag direkt… Fy vad skönt det är! En gång i månaden så tillåts jag ta en powernap, och den är såååååå härlig!

Sen ska gulis få komma ut! Jag hoppas att blåsten avtar, så att vi kan rida en längre runda.

Och hörreni! Här ska ni få se något som jag beställde efter ett par glas vin… Just då tyckte jag det var en fantastisk idé. Men när jag fick hem paketet så kunde jag inte sluta skratta… Ni får ta detta som skämt, för det gör jag. Sedan får jag även hoppas att sovsällskapen tycker det är lika kul, om de ens lägger märke till texten på kudden, hahahahahahaha! Jisses…

LIN_6613

Älskar föresten min ”SLAY” tavla som jag satte upp för ett tag sedan, bredvid Gaga-vinylen… Haha, mitt sovrum alltså!

LIN_6617

blogstats trackingpixel
Comments 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title