Mörkerseende

Efter min lilla powernap under fransnålen galopperade jag och Oprah runt i skogen. Det var kolsvart och min pannlampa sög, haha… Men den dög!

Tur att jag börjar jobba ständig kväll vecka 47. Då slipper jag rida runt i mörkret! 😉 Utöver detta så har dagen varit ganska chill. Eller ja, chill för att vara mig. Jag har haft saker att göra, hela tiden. Men det har inte varit ”stressigt”… Sen att få avsluta kvällen med Det Stora Hoppet och Hollywoodfruar är inte helt fel! Speciellt inte om man sitter med en Salty Peanut från Barebells i handen. Alltså har ni smakat den? MIN NYA FAVORIT! Den är sååååååå god!

IMG_2140

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title