Räknar ner till helgen…

…FÖR DÅ KOMMER GREKEN FRÅN DALARNA!!!
Ja, ni hörde rätt! När jag slutar jobbet på fredag så åker jag in till Motala för att hämta upp Danai när hon kliver av tåget. Hon ska tillbringa helgen här, hos moi! Jag har en del planer för oss… Hehe… Dels så tänkte jag att vi skulle besöka Yoump i Linköping, det är en trampolinpark! Frågan är bara vem som bryter benet först… Återstår att se! Sen har jag redan bestämt att vi ska besöka mina grabbar på Studio S under lördagen. Min ros på handen måste fyllas i och så funderar jag på att lägga till lite grejer. Vi får se om Danai känner sig manad för en spontangadd också, hehe… 😉 Sen ska vi väl bara rida och ha det trevlig!

Men tills dess ska jag klara av en dagvecka på jobbet. Och på tisdag ska jag fixa fransarna(yeeeesssss).

Oprahs veckoschema:
Måndag – markarbete
Tisdag – uteritt
Onsdag – ”hoppning”
Torsdag – skritta ut
Fredag – vila
Lördag – uteritt
Söndag – markarbete

Lite rosa har inget dött av btw…

LIN_6602

LIN_6606

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title