Lilleman

Vet ni vad jag helt missade att skriva ut på bloggen i går? Jo, det var ett år sedan som Lillen kom till mig! Labero T, efter Tornesh. Vilket liten speedhäst han var. Så egensinnig men med så mycket hopp. Jag är, och var, väldigt tacksam över att ha fått chansen att jobba med honom. Det var kul att få testa på lite större hinder. Han bara swishade över 140/150 som om det vore en fis i rymden. Riktigt cool häst!

Och ja, jag gjorde nog min livs snyggaste avsittning på honom… 😉 Granbarr..

ashjhdjkz

LIN_5807_edited-1

 

blogstats trackingpixel
Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title