Fullfräs

Fredagens lilla spelkväll med stalltjejerna slutade med ett besök av Securitas… Vi hade det jättetrevligt med vin, sällskapsspel och samtal. Men någon av mina grannar tyckte inte att det var lika trevligt… Så klockan elva en FREDAGKVÄLL ringde Securitas på dörren och berättade att en hyresgäst klagat. Det var det mest pinsamma jag hört i hela mitt liv! Till och med vakten verkade likgiltig. ”Jag gör bara mitt jobb” sa han… För ja, lite skratt en fredagkväll kan väl vara ok? Det var ju inte så att vi dunkade musik till två på natten… Utan vi samtalade och skrattade klockan ELVA en FREDAG. Och nej, det går tydligen inte att knacka på och be oss vara lite tystare, utan det ska ringas till Securitas direkt… Vart finns kommunikationen? Usch, så irriterande! Människor är ju helt otroliga. Jag ska sätta upp en lapp i trapphuset med en slutgiltig mening som lyder ”och om ni har social fobi, kasta in en handskriven lapp i brevinkastet och plinga på dörren”. Det är liksom inte svårare än så… Herregud! Tål man inte att vistas bland andra människor, då kanske man inte ska bo i ett lägenhetshus… Skogen hade varit ett bättre alternativ.

Men men, nog pratat om det! I går hade jag massivs att göra, så därför uteblev uppdateringen. På kvällen kom min vän Synne och besökte mig. Vi drack lite vin, åt pizza samt lyssnade på poddar med tända ljus. Hur mysigt?! Det var en perfekt uppladdning inför dagens jobb som jag nu kan bocka av. Jag började 07 och slutade 13. När jag publicerat detta inlägg så åker jag ut till stallet. Oprah ska ridas! :)

LIN_6542En bild från i fredags, precis när jag ”sängt håret” åt ena sidan, hahaahahahahaa… Helt ovetandes om bilden.

blogstats trackingpixel
Comments 10
 • Moa

  Hade inflyttningsfest i somras. Precis som du ingen hög musik och inget spring i trappuppgången och inte så värst högljudda. Klockan 10 kom en kärring och klagade att går vi inte iväg så ringer hon hyresvärden och Securitas… Klockan 10 en fredagskväll slänger hon ut oss från vår lägenhet…. Har inte haft fest sen dess.. Partypooper

  Reply

 • Manda Stillnert

  Vi har regler oavsett vilken veckodag de är att de ska vara lugnt i huset vid tio tiden, men de flesta av mina grannar är bra så oftast bryr de sig inte om man inte härjar för fullt. Men fått spunk tidigare i våras då en av min grannar hade fest en vardagskväll till halv två på natten ..

  Reply

 • Marielle

  Hahaha! Älskar idén med lappen

  Reply

 • Tove

  Bor i bostadsrätt men vi har också (egentligen) regel om att det ska vara tyst efter 22, det gäller dock vardagar och något senare på helger. Hade inflyttningsfest när jag flyttade in, ganska högljutt tyckte jag, men frågade grannen vägg i vägg dagen efter (äldre par) om vi väsnats för mycket och de satt att de inte ens hört något, haha. Är nog dock rätt bra ljudisolerat här. Dessutom hade några gäster sprungit över och lånat korköppnare av dem, det tyckte de bara var roligt. Ska ha Halloween-fest snart, men då ska jag nog vara duktig och sätta upp en lapp i entrén för säkerhetsskull 😉

  Reply

 • Zandra Svensson

  Hade jätteproblem med en granne när jag bodde i min första lägenhet, bodde där i ett år och hade otaliga med besök från Securitas. Allt ifrån att min hund hade skällt, hade spelat för hög musik och tydligen halvt möblerat om i min lägenhet mitt i natten fast jag jobbade nattvecka… Tröttnade tillslut och flyttade, sista helgen hade vi röjfest fredag, lördag, söndag (måndagen var en röd dag), bara för att jävlas mest, sänkte så fort vi såg Securitas bilen som blev ditringd alla 3 dagarna, sista två dagarna ställde de sig bara utanför och ryssade oc

  Reply

 • Lina

  Det där med social fobi var inte särskilt kul dock.. Social ångest kallas det även och vad jag vet och känner så är ångest aldrig roligt! Respektlöst att skämta om det och tro att man har lite svårt med folk. Det förvärrar ens liv.

  /En med social ångest som följt dig i flera år.

  Reply

  • Linn Ztrelin Post author

   Otroligt respektlöst av dig att tolka min seriösa mening som ett skämt. Det är en seriös önskan. Istället för att vara en idiot och ringa Securitas. Då är en lapp att föredra om man inte vågar söka kontakt på annat vis.

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title