Snart helg…

SNART FREDAG! Sen en dags ledighet eftersom jag ska jobba övertid på söndag, haha… Men men, i går reds Oprah ut en sväng igen. Hon har inte känts helt sig själv under några dagar så jag ska ta det lite chill med henne till måndag. Så får vi se hur hon känns… Hon börjar liksom bli lite flertaktig i galoppen igen och känns rent generellt som att hon har det jobbigt för påskjutet bak. Det kanske är så att hon behöver en IRAP-kur strax. Och det stämmer ganska bra med tiden, Axel sa nämligen november. Så ja, i morgon ringer jag och bokar en tid. Tror jag tar hennes tänder samtidigt. Det börjar också bli dags! ELLER så är det bara träningsvärk, då denna lite halvknackiga känsla började smyga sig fram efter markarbetesträningarna för Jill. Nu när hon går i en annan form. Det är andra muskler som aktiveras, som legat lite på latsidan förut.

Vad händer annars i dag då? Jo, pill i lägenheten som i vanlig ordning. Samt att Oprah ska ridas lite lätt i ridhuset.

LIN_6511Hon är glad när hon ska ridas i alla fall, så något farligt kan det inte vara 😉 Så här såg fröken ut i går!

blogstats trackingpixel

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title