Vår tid är inte nu

Jag har lutat mig tillbaka och backat några steg. Tanken var att ut och tävla redan innan årets slut. Men jag har insett att det inte riktigt finns tid för det. Eller ja, tid och möjlighet finns väl. Har man inte tid får man göra sig tid, helt enkelt. Men det känns inte som att tävlandet ligger helt rätt i tiden just nu. Flytten har tagit, och tar, enormt mycket tid. Men framförallt även energi. Förra veckan och denna vecka har jag fått fokusera på just lägenheten och att få allt till rätta. Därför har ingen hoppträning blivit av. Jag känner därför att det är bättre att flytta fram tävlingsplaneringen och ge mig själv, och Oprah, mer tid. Nu har jag fokus på lägenheten, men sen, sen ska Oprah få mitt fulla fokus igen när allt stillar sig i mitt vardagsliv.

Under hösten/vintern smyger vi igång med hoppningen, försiktigt försiktigt. För att sedan ut och tävla efter årsskiftet istället. Ingen stress, ingen press. Och detta under ledning av vår hopptränare Jill såklart! Med hennes hjälp hoppas jag få inleda tävlingsåret lika fint som vi gjorde med detta.

Men jag kan ju inte säga att jag inte längtar. Tre fina kavajer hänger i min garderob och bara väntar på att få synas på hoppbanan med mig. Men tiden är inte nu, tiden är 2018. Då har allt hunnit bli klart här, hos mig, och då har Oprah även hunnit få en till IRAP behandling, samt hunnit fila ordentligt på träningarna hos Jill.

2018, vi kommer!

LIN_6492

LIN_6493

LIN_6496

 

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title