Pimp my bedroom

Nu har jag fått upp lite snygga posters i sovrummet också! Några undrade var jag hittade dem, och jag kan länka här nedan.
Hur som helst, det SUPER-INNE med stilrena tavlor – gärna med något form av budskap. En enkel texttavla är simpel och snygg, men de med ”marmor” som bakgrund är också förbaskat läckra! Eller vad tycker ni? Gillar ni denna stil på tavlor? Eller föredrar ni något annat?

Här hittar ni posters och här hittar ni ramar 😀

LIN_6468

LIN_6469

LIN_6473

LIN_6471

LIN_6472

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title