Barstolarna

Jag är så otroligt besviken på Chilli och Trademax… De strular och försöker inte lösa problemet, vilket är väldigt tråkigt.. Hur som helst, jag skrev till Chilli – de kan rent ut sagt strunta i barstolarna som jag beställde. Jag orkar inte med deras strul, speciellt inte när de inte vill få mig som kund att känna att jag är i goda händer… Så ja, stolarna avbokades. Istället så beställde jag ett par barstolar från ett annat företag. Förhoppningsvis kommer dem redan i dag om jag har tur! 😀

image

blogstats trackingpixel
Comments 6
 • Heidi

  TM fungerar aldrig. Det är inte ens kul längre. Har jobbat på Furniturebox som samarbetar med tm och det är bara strul. Det är strul med Furniturebox också. Jag skulle aldrig handla från någon av dem.

  Reply

 • Josefin

  Jag beställde en sänggavel ifrån Chilli till min nya lägenhet för ca. 2 veckor sedan, fick den levererad förra fredagen. Synd du haft otur med dom, de har så fina saker

  Reply

 • Emma

  Har beställt från chili innan också, ren skit. Varorna utlovas inom en viss tid sen blev der bara längre och längre och längre tid… dessutom var ena stolen sönder som jag beställde. Samma hände min kompis, de kan inte hålla utlovad leveranstid. Hennes bord var helt krossat när ser kom. Ett stort skämt.

  Reply

 • Mika

  Chilli är skit. Jag beställde ett soffbord och en tvbänk, först kom de inte utlovad vecka, jag ringde och de lovade att de skulle komma veckan därpå, de kom inte, jag ringde och var riktigt förbannad, då kom de. När jag väl packar upp paketen innehåller BÅDA paketen fel delar, inget av det gick att sätta ihop + att vissa delar hade tydliga skador. Hörde av mig igen, de skickar ett nytt paket med ”rätt” delar, för NEJ, det var naturligtvis inte rätt delar de skickat den gången heller. Då blev jag förbannad igen och sa att jag inte vill ha deras skitgrejer som har rena fabrikationsfel och dessutom inte ens går att sätta ihop. Chilli föreslog att jag skulle skicka tillbaka grejerna men eftersom jag delvis hade satt ihop soffbordet eftersom jag inte visste att det var fel från början kändes det inte som ett alternativ. Jävligt förbannad vid det här laget, det hela slutade med att jag inte betalade en krona och skiten hamnade på tippen. En mindre novell haha men fy fan, ALDRIG Chilli. Noll kundsupport och noll intresse av att göra kunden nöjd.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title