Älskar det

Jag älskar verkligen att vara ensam. Jag jobbar bra ensam och kan slappna av ensam. Att äntligen få lite andrum i min stressiga och påfrestande vardag kommer göra mig gott.

Hur som helst, nu står jag vid mitt barbord(stolarna kom inte i dag, hoppas på i morgon) och bloggar. Ljusen brinner bredvid mig och högtalaren matar ut go musik. Samtidigt väntar jag på att vattnet i kastrullen ska koka upp, så att jag kan få i mig lite krubb under kvällskvisten! När maten är uppäten och mina inlägg klara, samt mejlen genomgången, då ska jag köra ett seriemarathon på datorn. Paradise Hotel, Det Stora Hoppet samt Hollywoodfruar. Det och lite choklad – yami!

För övrigt så försov jag mig i morse… Tror förra nattens dåliga sömn satte sina spår. Blev väckt av att min teamleader ringde mig. Och när jag väl kom till jobbet, med en timmes extra sovmorgon, så garvade alla åt mig, som vanligt! Haha, shit happens! Men men, Oprah och jag red ut i dag. Mer om planerna med henne kommer ni få i ett inlägg under morgondagen! För jag har funderat och tänkt om vårar upplägg lite.

Trevlig kväll bubbisar!

LIN_6377

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title