Noshörning

Nu har min noshörning kommit och den bevakar mitt barbord! 😉 Visst är den cool?! Jag satte upp en tavla med silverram och silvertext under, så det blir lite matchning med hornet!

Sakta men säkert börjar även köket komma till sin rätt. Det enda som saknas där är barstolar(jag har beställt nya som jag hoppas kommer redan i veckan), korta gardiner samt en taklampa. Sen är det så gott som klart! Eller ja, en till tavla ska upp, samt en väggklocka någonstans.

LIN_6477

LIN_6479

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title