Johnny Edlind Tattoo Aftercare

Tatueringsgalen som jag är så kan jag nu avslöja att den bästa tatueringskrämen gjort entré på marknaden! Det är ingen mindre än Johnny Edlind som står bakom tuben, bland annat. Jag har längtat efter att få presentera produkten för er, då jag vetat om den ett tag. Krämen gör att din tatuering läker fantastiskt fint. Så detta är mitt genuina tips till er, som kommer gadda er i framtiden. Strunta i Bephanten för barnrumpor och Helosan som bleker tatueringen – använd J.Edlind Tatto Aftercare istället. Den är tillverkad för just gaddar! :)

LIN_6465

Untitled-6Johnny och Oprah för några år sedan. Strax innan Johnny gjorde entré i Paradise Hotel, och därefter blev en sjuuuuukt eftertraktad modell och influenser. Grym!

blogstats trackingpixel
Comments 3
  • Nicole

    Att Helosan bleker är en myt som forskare spräckte för flera år sedan. Men det var något man trodde från början. Dock suger den ändå när de kommer till tatuering. Intressant att får kolla närmare på denna kräm. Jag kör på ett spray man köper på Apoteket o sprayar på så att man aldrig behöver röra med fingrarna förutom i duschen då Vart kommentar kunna köpa den?

    Reply

  • Lina

    Är den vegansk dvs innehåller inte animaliska ingredienser och den testas inte på djur?

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title