Blöt uteritt

Oprahs regnkläder åkte på och vi joggade ut i duggregnet. Duggregn som sedan, direkt när vi kommit in i skogen, slog om till spöregn. Bra tidpunkt, verkligen… Vi blev genomblöta! Och lagom till att vi blev klara(vi joggade bara ett varv i skogen), så blev det uppehåll med stormande vind. Så ja, vi blev nerkylda – ordentligt. Eller ja, Oprah hade bra regnskydd. Men jag struntade i regnjackan då det ”bara” duggade när vi skulle inleda ritten…

Men men, hon har fått jogga i alla fall och i morgon blir det en lite mer ordentlig uteritt! :)

Nu ska jag fixa något att äta, sedan göra mig i ordning inför sista jobbkvällen för denna vecka! Woop!

Linnstrelin-28

Linnstrelin-25Följande foton är tagna av: Johanna Blixbo

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title