The Fame Monster

Vi inleder veckan med stall! Jag har utsläpp och kommer rida ut Oprah nu under förmiddagen. Vi kommer rida lite mer ”najs” i dag, hade jag tänkt. Hon har fått lite press på sig under de senaste dagarna och är därför värd att gå i sin ”vanliga” form, där hon trivs bäst. Sedan får hon vila i morgon, då ska jag förhoppningsvis hämta mina lampor i Linköping nämligen :)

Kolla vad jag satte upp på väggen i sovrummet – min The Fame Monster venyl, hihi! Jag tyckte det var lite tomt, så Gaga fick pryda väggen 😉

LIN_6369

LIN_6370

LIN_6371

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title