Stardust och bling

Jag känner att jag vill införskaffa en helsvart hjälm med solskärm samt ett par svarta stövlar så småningom. Och utöver dem två prylarna så känner jag mig kanske ”mätt” i hästväg när det kommer till utrustning(hör och häpna). Jag har allt jag vill ha, så gott som! Istället försöker jag lägga pengar på inredning för tillfället, samt spara ihop till en eventuell shoppingkassa – typ Sweden International Horse Show eller Gothenburg Horse Show. Det finns lite mer roliga saker på mässorna… 😉

Hur som helst… Ett par DeNiro i modellen nedan hade varit najs! Dock kommer jag med all säkerhet få måttbeställa, då jag har korta ben och breda vadet.
#dvärgliv
#ingastövlarpassarmigförutommountainhorseochtretorn

denirobb

Till dessa stövlar tänker jag en GPA First Lady med ”stardust”. Jag vet dock inte vart den högra finns att köpa, men den är jäääääkligt cool!!!!! Skulle det dock mot förmodan inte bli en GPA med stor skärm så kommer jag kolla efter en KEP, men risken är ganska liten! Jag älskar GPA och tycker att det är den absolut snyggaste hjälmen på marknaden! Har ägt fyra stycken sammanlagt… Så saknar GPA nu när jag haft Antares ett tag, haha…

Untitled-2

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title