Två och en halv häst senare

Tjenis i regnet! Utanför mitt fönster smattrar regndropparna mot fönsterglaset. Jag å andra sidan sitter inne i lägenheten, med laptopen på barbordet och med doftljusen brinnande bredvid mig. Alltså jag älskar verkligen att stå här, i köket. För ja, jag står. Barstolarna har inte kommit än… Enligt leveranstiden som stod när jag beställde dem så skulle de ha kommit i veckan som gått. Men nu när jag kollade lagerstatusen igen så stod det att dem inte kommer levereras förrän vecka 45… Det gjorde mig lite småträlig, faktiskt. Så jag ringde Chilli och bad dem ändra min order. Jag har liksom redan fått barbordet, nu vill jag ha stolar också. Då tar jag hellre en annan stolmodell som är leveransklar. De skulle återkomne till mig asap!

Hur som helst, jag är nyss hemkommen från stallet. Stallvisiten inleddes med en tur på min kompis häst Eclipse. Hon ville att jag skulle testa att hoppa honom! Han är inte speciellt rutinerad i hoppningen, men flög över hindrena som en kanonkula. Riktigt rolig! Det finns lite tryck i den svarta faran :) Om ni vill se film så är ett klipp uppladdat på min instagram! Jag har lite svårt att göra filmer till youtube nu nämligen… Har inte skaffat internet till lägenheten än utan nöjer mig med att dela internet från mobilen tills jag fått fiber här.

Sen red jag ut på Oprah och hon skötte sig toppen. Vi börjar utöva Jills tänk bättre och bättre, men det kommer ta ett tag att ändra om en ridning som sitter i ryggmärgen.

Efter uteritten med Oprah följde jag med Minna in i ridhuset när hon skulle rida Geniki. Jag fick hoppa upp en gång och bara känna efter, för att kunna hjälpa Minna med Geniki på bästa sätt. Hon är ingen enkel häst, då man måste ge henne tid. Men hon är så fin och jag tycker att Minna reder ut henne väldigt bra!

Nu ska jag fortsätta jobba lite. Svara och skicka mejl, förbereda inlägg samt fixa lite krubb! :)

LIN_6325

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title