Hundtricket

Sorry för min lilla frånvaro… Ella var hos mig i natt så jag ville ge henne all fokus! Hon skötte sig faktiskt jättebra, men hundkorgen låg hon inte i… Valet föll på min säng, helt enkelt… Hon sa säng, jag sa hundkorg – vi diskuterade och slutade upp båda två i sängen. Djur… Jaja, hon sov gott i alla fall, haha! Och  i natt får hon sova hemma hos mamma och pappa. För ja, jag behöver få sova ut. Att ha fått gå upp mitt i natten, bara för att hon skulle kissa, var ingen hitt. Speciellt inte när hon vaknade vid 07 och ville gå ut på promenad. Blö, hahahahaah!

Oprah fick gå ett pass i ridhuset i dag. Jag hade Jill tjatandes i bakhuvudet på mig – upp med händerna, korta tyglarna en decimeter, framåt i galoppen. Och bla, bla, bla! Haha, egentligen är det inget ”bla bla bla”, för det är enormt viktiga saker som hon påpekar och som påverkar ridningen av Oprah väldigt mycket. Jag har ett inlärt beteende. För jag vill rida med låga händer och längre tyglar. Sedan vill jag ligga där i vår stadiga galopp. Men vågar man inte utmana sig själv och ändra på vanor, då kommer man ingenstans. Något som kan ha sett rätt i ut en annan persons ögon, kan behöva ändras när man kommer till någon annan. Och det är spännande vilket enormt skillnad det gjort på både mig och Oprah.

Men jag vill inte nöta våra hemläxor under långa ridpass. Tjatar jag ut henne så är det lönlöst. Istället slutar jag när sakerna börjar falla på plats. Sedan har vi förhoppningsvis ett bättre utgångsläge när vi repeterar nästa gång, tills det sitter helt. Att tjata på en häst är bara lönlöst, de ska tycka att det vi kräver av dem är kul!

Men men, nu ska jag slå på lite spökjakt, sen kallar sängen!


Och kolla vad som kom upp i dag! En borr, en plugg och en skruv senare. Nu sitter hästhuvudet där och ska klara av alla vilda nätter framöver… 😉 Hahahaha!

LIN_6258

LIN_6262

LIN_6259

 

blogstats trackingpixel
Comments 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title