Välkommen fredag

Mysfredag!! I dag jobbar jag till klockan 16(vi slutar 14:30 mån-tors)… Så efter jobbet ska jag snabbt bege mig ut till stallet för att ta in hästarna och fixa allt till gulehästen. Oprah får en välförtjänt vila. Sedan är det markarbete i ridhuset som gäller för fröken under lördagsförmiddagen 😉 I kväll planerar jag att ta det jääääävligt lugnt. Det har jag gjort mig förtjänt av efter förra helgens kaos och denna veckas höga tempo. Jag ska åka och hämta Ella med!! Det blir första lägenhetsvisiten för hennes del och jag hoppas att hon kan trivas bra! Det brukar hon i och för sig alltid göra i min lugna sinnesstämning, snuttan! Dock har hon aldrig bott i lägenhet, så vi får väl se vad hon säger.

I förrgår köpte jag en bädd till Ella. För jag tror nog inte att jag vill ha henne i sängen… Tänk om hon skulle slinta till med klon på min sängkant.. Lädret.. Diamanterna.. Men men, det går väl ett par timmar, sedan är det jag som ligger i korgen, och hon i sängen………

Hoppas ni får en fantastik helg! 😀

LIN_6254

LIN_6255

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title