Torsdag

Torsdagen bjuder på jobb, sen vidare mot banken för att därefter avsluta dagen på bästa sätt – i stallet. Oprah ska ridas ut igen, men denna gången ska vi repetera övergångar och formen ska upp, samt trycket i bakkärran trimmas ett snäpp.

Vi har enormt mycket att ta igen och jobba med innan vi kan rida in på tävlingsbanan, men det gör mig bara extremt motiverad! 😀

Har ni förresten någon aning om vart man kan köpa stooooora speglar?

LIN_6172

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title