Livet flyter fram

Eller ja, så smooth har jag väl det inte… Men jag känner mig gladare och gladare för varje dag som går. Nu kan jag koppla bort allt negativt och fortsätta framåt i min riktning. Äntligen. I skrivande stund sitter jag för mig själv i mörkret, med Cher – I Found Someone i bakgrunden. Bredvid mig har jag tre stycken brinnande doftljus som bidrar till sin lilla charm och mysstämning.. Jag har även hunnit sätta i mig två stycken Bubbizar(eller heter dem Bubblizar?). De är små, små glassar med något konstigt omfång… Och de smakar ljuuuuvligt!

Oprah reds ut i eftermiddags. Jag hann inte låta Sharpman kolla sadeln men jag har egentligen inget större behov av det. Men det är bra att kolla ibland. Jag får ta det om ett par månader istället! :) Hur som helt så repeterade jag mycket av det Jill drillade oss i på träningen. Skritt – halt – skritt -halt, trav – halt – trav – halt, osv. Oprah är en lång häst, hon gillar att gå lång och låg.. Men nu ska vi sätta lite tryck i fröken och spänna bågen, hon måste även bli mer allert och trampa under sig vid igångsättningarna.

Hon gjorde det, eller jag ska snarare säga att VI gjorde det bra i dag. Tack vare att jag repeterar övningarna ute i skogen så får jag automatiskt en ärligare bjudning. Hon blir lite bromsad av de fyra ridhusväggarna, liksom. I slutet blev hon nästan lite het på gröten istället. När hon fattar grejen så vill hon göra den om och om igen, haha!

Har ni tips på väldoftande ljus? Jag menar doftljus som sprider sig i hela rummet! Som en stinkbomb – fast tvärtom 😉

LIN_6226

LIN_6252

blogstats trackingpixel
Comments 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title