Jogg och fix

Direkt när jag kom hem från jobbet så joggades Oprah ut i skogen. Som sällskap fick vi med oss Minna och Geniki vilket gick toppenbra. Oprah kändes dock lite mör efter gårdagens träning, något som är förståligt. Vi ändrar om ridningen på henne, får ihop formen mer och kräver ett bättre tryck fram. Då blir hon ostadig och tycker det är jobbigt. Något som är helt naturligt då hon inte är stark i den ridningen än. Men det ska vi traggla på ute, känns lättare så! :)

Efter stallet tog jag och min kusin en svängom till Linköping. Lampor tittades ut och ska nu beställas. Sen handlade jag lite smått och gott! Bland annat till min hund Ella så att hon kan bo hos mig över helgerna. En supermysig hundkorg och hundskålar fick det bli, bland annat.

LIN_6190*HEJ JAG HETER LINN OCH KAN ALDRIG HÅLLA TYST*

LIN_6202”Okej Minna, nu ska vi stå fint”

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title