Träning och blogg

Nu har jag slagit mig till ro i soffan efter ännu en hektisk dag. Jag fick tid för träning hos Jill i dag igen så vi drog dit. Återigen så låg stort fokus på markarbetet, sedan hoppade vi en lite bom/hinderserie. Denna gång med små räcken samt en lite oxer. Allt tas i en lugn takt och återigen så får jag en enorm motivationsboost så fort jag lämnar Nordsjö. Förut, när jag tränade för andra, så kunde jag åka ifrån träningen, och väldigt ofta, känna mig missnöjd och likgiltig. Men oavsett hur träningen går, när jag tränar för Jill, så känner jag mig alltid glad efteråt. Glad över att ha fått svar på precis allt jag undrat, och glad över att få med träningstips hem. Med grejer som jag ska fila på till nästa gång för att bli bättre, och bättre, och bättre. Det finns ju en anledning till att Oprah gått som en klocka på tävling enda sedan vi började träna för Jill. Resultaten ljuger liksom inte. Men självklart kommer bakslag, det är jag väl medveten om. Men jag vet också att Oprah alltid ställer upp för mig, hon är bäst min gula häst! Jag måste bara sluta bli frustrerad så fort saker och ting inte funkar direkt. För så fort jag blir frustrerad så känner Oprah det, och då blir allt pannkaka.

Men hur som helst så är jag nöjd, vi har massor med grejer att fila på, så nu kör vi! 😀

Haha, alltså på riktigt! JAG MÅSTE SKAFFA LAMPOR I LÄGENHETEN! Så här sitter jag just nu… Är det inte kul? I morgon ska jag ta en roadtrip till Linköping för att kolla in lite ljusfenomen….

LIN_6155

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title