Lägenhetsfix

I går fylldes sovrummet upp med en spegel samt en klädhängare från mitt gamla rum. Sakta men säkert börjar lägenheten ta form… Det enda som saknas i sovrummet är nu ett sidobord samt en lampa, sedan är det så gott som klart. Eller ja, lite tavlor hade varit najs, samt något att mörklägga med. Jag vill dock inte ha gardiner…

Snart är även köket klart. Det som saknas är barstolar(på väg) samt en lampa. Sist men inte minst har jag vardagsrummet att göra klart. Men det är det stora projektet… Soffan och soffbordet kommer trots allt inte förrän om ett par månader, vilket suger. Dock behöver jag inhandla en TV, samt spegel och dess tillhörande belysning. Det kommer ta sin lilla tid, men absolut vara värt det! 😀 Och jag ger er nog ingen rundtur förrän allt är klart… Men ni får lite tjuvtittar emellanåt, som dessa nedan 😉

Jag har dock bestämt mig för att inte skaffa en TV på 65″. Den kommer bli för stor i förhållande till hur nära jag sitter… Så 55″ blir nog bättre. Fråga är vad jag ska ha för någon… Skarp bild är ett måste! Det får inte bli brusigt. Gärna med ledlampor runt… 😉

LIN_6139

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title