Kentucky tävlingstäcke

Kolla vad Oprah fick av Erik när vi var och tränade i fredags! Ett sprillans nytt täcke från Kentucky! Det passade henne perfekt och är sååååååå mysigt. Täcket är fodrat runt hela halsen med konstgjort fårskinn som är super mjukt. Sedan så är hela insidan fodrad med artificiell kaninpäls som är extremt len – motverkar alltså skav. Kaninpälsen skapar även små luftfickor som både släpper ut och bibehåller kroppsvärmen.

Ett nytt favorittäcke! 😀

LIN_6115

LIN_6118

LIN_6122

LIN_6121

blogstats trackingpixel
Comments 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title