Ny vecka it is

Förra veckan var verkligen kaos i och med försäljningen av Geniki, lägenhetsflytten och allt därtill. Men nu är Geniki och flytten överstökad. Eller ja, så gott som i alla fall. Jag har mycket kvar att göra i lägenheten, men den går ändå att bo. Lampor får bli prio ett när pengar rullar in. Behöver fyra stycken och jag har kollat ut en ”kristallboll-serie” som jag gärna skulle vilja ha, hehe… När lamporna blivit inhandlade så ska jag sedan se mig om efter en TV. Nu duger datorn, men en TV hade ändå varit najs.

Hur som helst, Oprah ska få sin sadel kollad i veckan. Mer än så har jag inte planerat! Tänkte höra av mig till Jill igen och be om en träningstid! Vanligtvis tränar jag för Jill varannan vecka, men så här i starten när jag ska introducera Oprah för hinder igen så känns det tryggare att göra det med Jills kunskap. Så när jag får svar(om hon nu kan i veckan) så kommer schemat anpassas utefter det. Men så här ser det ut om vi inte åker och tränar:

Måndag – vila
Tisdag – uteritt
Onsdag – markarbete
Torsdag – sadelkoll
Fredag – uteritt
Lördag – markarbete med cavaletti
Söndag – uteritt(jogg)

Här är Oprah i sitt nya 50 grams täcke från Amigo förresten. Täcket satt som en smäck! Men jag förväntar mig inget annat av Horseware.. 😉

LIN_6058

LIN_6060

blogstats trackingpixel
Comment 01
  • Sätilaryttaren.se

    Strax efter att Picasso somnat in så tillverkade du en ring med hennes man invävd i. Kan inte du lägga upp bilderna på ringen igen? Jag funderar på att låta min guldsmed få göra ringar med mina hästars manar invävda och behöver lite inspo =)

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title