Måndagkväll

Jag vaknade upp med en olidlig huvudvärk i morse… Men den trappade sakta men säkert av underdagen. Så i eftermiddags åkte jag och Minna in till Linköping för att besöka Hööks. Hon köpte lite grejer till Geniki och jag köpte en svart softshelljacka. Sen åkte jag på egen hand in till Motala för att besöka Granngården där jag köpte foder och andra nödvändigheter.

Nu sitter jag här hemma i lägenheten med ett nudelpaket mindre, haha… Kommer kola på grund av näringsbrist fram till nästa löning, eller något 😉

Någon önskade bild på mina tagelsmycken. Här är dem! Jag gjorde mina, av Picassos tagel, hos House of Salmi. GRYMMA!

Namnlöst-19

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title