Trust Bett D-ringar Brass rings

3-delat bett med D-ringar och mittdel med mässingsringar från Trust Equestrian – det hade jag gärna vela prova på Oprah. Vi får se om jag klickar hem det i veckan… Jag hade ett baucher bett med lösa ringar i mundelen. Men det reagerade hon för mycket på. Frågan är bara om det var b-ringen eller ringarna i mundelen som blev lite för mycket för både min och hennes smak, eller om det var kombinationen av dem båda.. Hur som helst så hade det varit kul att testa. Jag vill kunna variera olika mundelar och sidodelar. Detta tror jag att hon inte komma ”ligga” lika mycket på, medan hennes nathebett ”inbjuder” till suget i handen – som kan bli lite för mycket emellanåt. Mitt Trust med platta ligger någonstans däremellan, vilket gör det till en liten favorit. Eller ja, jag gillar mitt curbgag väldigt mycket också faktiskt. Men detta hade varit spännande att testa.

Dee-Bit-Brass-Rings

blogstats trackingpixel
Comment 01
  • Manda Stillnert

    Köpte i somras ett tredelat bett med lösa ringar som just har de där ringarna i mitten och min kräsna häst älskar de. Varvar med ett vanligt sötmalm som är tredelat. Tycker hon har slutat fippla så med bettet sen jag köpte de nya :-)

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title