Galopp är kul

Att jobba en söndag gick helt okej! Kändes mer som en måndag, fast med ett enormt undertempo – haha! Vi var bara tre stycken som jobbade och tiden gick väldigt fort. Så jag kan absolut tänka mig att göra det fler gånger :)

Hur som helst, efter stallet red jag ut på Oprah. Minna och Geniki gästade oss! Vi drog ut en en längre runda och repeterade halter och övergångar. Sedan lät vi hästarna sträcka ut i galopp! När Geniki kom upp jämsides i galoppen så blev Oprah lite frustrerad, men hon måste lära sig att hon inte kan vara först hela tiden. Haha… Dock frustade de glatt bredvid varandra när vi rullade fram över gräsytorna, superhärligt! 😀

Oprah börjar sätta lite mer muskler nu. Hennes nacke har tynat bort under hennes skadeperiod, men nu verkar den vara på gång tillbaka igen, weeiii!

LIN_6125

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title