Soffan som jag beställt

Nu ska ni få veta vilken soffa det blev… Valet föll på denna nedan! Jag trodde butiken hade den hemma, men tyvärr så såldes den sista förra veckan, såklart… Därför fick jag specialbeställa i alla fall och leveranstiden ligger på 8-10 veckor. Men vet ni vad? De erbjöd mig en lånesoffa undertiden. Jättesnällt! Jag är bra på att prata, kanske… 😉 Hur som helst så beställde jag denna med två säten i mitten, istället för tre. Samt att jag även beställde soffbordet, fast efter måtten på ”nya” soffmåtten. Om ni förstår? Lite rörigt kanske, men ni kommer förstå sen.

Jag är supertaggad på att få denna levererad!

Så här står det om den:
Förnya ert hem med denna super snygga och bekväma U-soffa, Denna soffgrupp är tillverkad i Ecoläder av mycket hög kvalitet! Marit tillverkades för ett ändamål att få en bekväm soffa som både är skön att sitta i samt är fin att titta på. Praktisk förvaring finns på ena sidan av soffan på den andra sidan finns en divan som har en mycket snygg rundad form.

1_3_54

2_2_44

4_5_18

5_2_21

blogstats trackingpixel
Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title