Säng köpt!

I går köpte jag en säng samt specialbeställde en soffa och ett soffbord. Valet föll på sängen nedan fast i svart. Jag äääääälskar kristallerna och kan knappt vänta till fredag! För ja, jag fick nycklarna tidigare. Så i helgen går flyttlasset! En till kul grej är att mitt barbord samt barstolar redan är på väg, trots att det stod 12-20 dagar som leveranstid. Woho!!!!!!!

Jag kommer sova som en kung! Madrass ingick så nu måste jag köpa täcke, kuddar och sängkläder… Har ni tips på vart jag kan köpa snygga sängkläder?

sara2

sara4

sara3

sara1

blogstats trackingpixel
Comments 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title