Piggelin

Oprah började uteritten med att hålla sig i skinnet. Men efter en kvart in på turen så började det pirra i benen på henne… Vi flög lite hit och dit och hon var ganska spänd och laddad. Men när hon väl släppte det spända, och bara var extremt laddad, så kändes hon superduperfin! I morgon får hon gå ett lösgörande pass i ridhuset. Sedan lättare jogg i skogen på torsdag. Efter det tror jag att hon ska vara lagom pigg och mjuk under träningen för Jill på fredag. Jag är så taggad! Äntligen ska vi få ögon på oss igen. Det är så himla lätt att bli hemmablind och ”bekväm” i sin ridning.

Pigg och vaken efter ett galoppass… Haha 😉

LIN_6050

LIN_6052

LIN_6038

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title