Polotröjan från Back on Track

Jag har bara hunnit använda den några fåtal gånger… Men OJ vad jag älskar den! Snacka om att den värmer bra under ridpassen och när jag strosar runt i stallet. Bättre än ett underställ. Kommer bo i denna från och med nu framtill i vår, haha. Tror den gör väldigt gott för min rygg. Det känns som det! Och för er som missat tröjan så kommer här en beskrivning:

Värmande tröja för muskulaturen

En bekväm polotröja tillverkad i keramiskt tyg, som ger en värmande effekt till nacke och rygg. Ett skönt sätt att dämpa spänningar vid tillfälliga eller långvariga problem. Tight modell som gör kroppsnära kontakt, med polokrage i halsen.

  • Polotröja i dammodell
  • Värmande effekt
  • Mot spänningar i nacke och rygg

Den kostar 529 kroon och finns att köpa HÄR, bland annat. Och ja, den är värd vartenda öre.

När det kommer till storleksanvinsingar så har jag storlek S, vilket motsvarar 36 typ. Ett stort tips till den frusna i vinter samt till den som har lite ömmande muskler! 😀

bot

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title