Antarès Precision Soft Reins

Antarès har kommit ut med nya tyglar. De är gummityglar med resor längst ut som ska göra att hästen får en ”bättre upplevelse” i munnen. Men det beror självklart på hur man brukar tyglarna, såklart. Likt all utrustning.

Så här står det om tygeln:
Gummityglar med resår för en mjukare kontakt med hästens mun.Resårdelen är kortare än den justerbara läderdelen på tygeln, därför tas den första kontakten med hästens mun via den mjuka resåren. Vid behov förstärker läderdelen på tygeln. Utvecklad av Antarès tillsammans med Bertrand Lagarigue. Uppmuntrar till en avslappnad kontakt med bettet.

Tyglarna kostar 1.350 kronor och finns i storlekarna cob och full. Ni kan läsa mer och köpa dem HÄR.


Vad var min första reaktion? Jo, JAG VILL TESTAAAA! Men tyvärr så har de bestämt sig för att utesluta oss ”svartläderanvändare” och istället gå på enbart brunt. Så nej, det blir inga elastiskatyglar för mig, haha :( Mitt hjärta skulle gå i tusen bitar om jag skulle blanda svart och brunt läder på Oprahs utrustning….

Untitled-1

 

blogstats trackingpixel
Comments 12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title