Stalljour

I går blev det en del cavalettijobb för fröken gul. Galoppbommar, upphöjda travbommar samt en liten studs. Det gick väl helt okej. Jag fick ingen ”wow-känsla” under passet men hon skötte sig bra! De upphöja travbommarna på böjt spår blev lite av en party pooper, haha! Nu ska jag inte säga att vi gjorde cavalettibommarna dåligt, men det märks så tydligt att hon tycker övningen är jobbigt eftersom hon vill räta ut sig över bommarna. Vi alla som red över volten hade våra problem. Hästar som slår sig fria från formen, går emot skänkeln över övningen och lite andra grejer. Men oj så nyttigt var är! Galoppbommarna skötte Oprah däremot jättebra. Sedan kom jag på studsen ett par gånger från vardera varv. Då taggade hon till lite vilket gjorde att hon sprang ifrån mig innan studsen, istället för att ligga kvar i tempot som jag hade satt. Men men, huvudsaken är att hon är glad över att få se ”hinder” igen, haha! 😉 De andra bitarna får falla på plats allt eftersom.

Dagens fokus ligger på att ha kul! Uteritt står på dagordningen med sällskap av Minna. Jag på Oprah och Minna på Geniki. Myspys!

LIN_1989

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title