Fuktigt

En disig uteritt i skogen var vad det var! Men hästarna skötte sig toppen! Geniki var lite på tårna och ville helst inte trava, bara galoppera. Så Minna hade att göra, hahaha… 😉 Oprah däremot höll sig i skinnet, dock blev hon en aning frustrerad när jag tänkte låta Minna och Geniki ta täten i galopp under en sträcka. Fröken Guleböj hade lite svårt att acceptera det… Men man kan inte få allt som man vill här i livet – trots att hon får det mesta som hennes hov pekar på… 😉

Hur som helst, nu är snart denna helg över och jag avslutar helgens stalljour genom att åka ut och natta hästarna senare i kväll. Sen ska jag förbereda mig för en händelserik vecka med hästförsäljning, träning, kvällsjobb, shopping och flytt.

LIN_6028

LIN_6030

Dessa oskyldiga ögon. Är hon inte för söt?!

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title