Första grejerna beställda

Nu är första orden lagd med saker till lägenheten! Leverans inom 12-20 dagar. Men det är lugnt! För grejerna jag beställt är ett barbord och ett par barstolar som ska stå i köket. Inte så bråttom att få dit, alltså! Först tänkte jag kolla efter detta på IKEA. Men jag hittade inget av intresse på deras hemsida… Så då började jag googla runt och hittade detta. Från Chilli! :)

Kommer bli sååååå fint! Och ursäkta för alla inredningsinlägg… Men nu kommer ni få stå ut med detta ett tag, hahaha!

bar

barbordnära

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title