Sen tur i skogen

Snart börjar det bli dags för pannlampa igen! Har ni tips på någon som lyser upp rejält? Kom med tips, i sådana fall! Gärna direktlänkar :) Hur som helst så joggade jag Oprah i skogen. Det blev skritt och en lång och låg form i trav. Perfekt för att gå in de nya skorna och ladda upp inför helgens cavalettiarbete, hihi! Oprah känns verkligen så fin i allt jag gör nu. Det går inte att sluta le. Min fina fina guling, nu hoppas jag att vår tid är inne!

Nu har jag bunkrat upp med naturgodis och ska sätta på Gaga: Five foot two. JAG HAR LÄNGTAT HELA DAGEN!

LIN_6003

LIN_5980

blogstats trackingpixel
Comments 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title